Société Générale, aylık %1 çağrı primi ile üç anapara korumalı sertifika başlattı

Bakec

Member
Piyasalar adil bir miktarla mücadele etmek zorunda kalabilir. oynaklık ayrıca yılın ikinci yarısı. Riskten kaçınan yatırımcılar için varlık tahsisi bu nedenle bunu dikkate almalıdır. Riski azaltmayı hedefleyenler için Société Générale, Piazza Affari’nin üç farklı blue chip’inin performansına bağlı üç ürün çıkararak sermaye korumalı sertifika yelpazesini genişletiyor. Tüm yeni ürünlerin nominal değeri 100 Euro’dur ve vade sonunda nominal değerin %100’ü korunur (brüt minimum 100 Euro geri ödeme). Tüm sertifikalarda olduğu gibi, yatırımcı ihraççı riskini dikkate almalıdır, yani Societe Generale tesis kapsamındaki ödeme yükümlülüklerini yerine getiremeyebilir. Garantörün yüksek bir kredi itibarı ile karakterize edildiğine dikkat edilmelidir (sertifikalar, Societe Generale’nin teminatsız birincil imtiyazlı borçlarına benzer; Moody’s atamak A1 derecesi istikrarlı görünüm e Standard & Poor’s ve Fitch A olarak derecelendirildi istikrarlı görünüm ile).

ERKEN ÇAĞRI DURUMUNDA
Bu sertifikalar, her ay ihraççı tarafından erken çağrıldı28 Haziran 2023 tarihli ilk aylık gözlemden başlayarak ve sonraki tarihlerde aylık olarak. Geri çekme opsiyonunun kullanılması durumunda, sertifika, Nominal Değerinin %100’üne ek olarak, veriliş tarihinden itibaren geçen her ay için %1 oranında brüt prim öder ve getirisi Yıllık bazda ifade edilen %12. Örneğin, İhraççı ürünü 10 ay sonra geri çağırmaya karar verirse, genellikle paydaki keskin bir artışla bağlantılı olarak, sertifika Nominal Değerin %110’una (%100 + %1) eşit brüt tutar için erken ödenecektir. x 10 ay).

ERKEN HATIRLAMA YOKSA
Ürünler erken geri çağrılmazsa, son kullanma tarihinin ürünün olumlu performansına katılmasına izin verir. dayanak menkul kıymetler (Enel, Eni veya Intesa Sanpaolo, dikkate alınan sertifikaya göre), doğrusal bir katılım faktörü ile. Örnek olarak önerilen üç üründen birini ele alalım, Sermaye Koruması Çağrılabilir 100 (ISIN: XS2395029387), tek temel Intesa Sanpaolo hissesini temel alır. Sertifika, son değerleme tarihinde (17 Aralık 2026 için belirlenen) Intesa Sanpaolo’nun 100 Avro olarak belirlenen grevin altında kapanması durumunda minimum brüt 100 Euro geri ödeme öngörüyor. 2.403 avro. Sertifika, hissenin grev seviyesinin üzerindeki olumlu performansına doğrusal bir şekilde (%100’e eşit katılım) katılır: vade sonunda, ilk değerleme tarihinde sabitlenen değere göre hisse tarafından kazanılan her bir yüzde puanı için, itfa %1 oranında artacaktır.

İTALYAN HİSSESİNİN EUROTLX ÜZERİNDEN SATIN ALINABİLİR
Dizine eklenen sertifika reklamına ek olarak Intesa Sanpaoloüzerinde olanlar da var İçinde (ISIN: XS2395029114, hissenin kullanım fiyatı 5.978 Euro’ya eşit) ve Eni (ISIN: XS2395029205, hissenin kullanım fiyatı 13.396 Euro’ya eşit), EuroTLX segmentinde 18 Mayıs’tan itibaren satın alınabilir. İtalyan Borsası komisyoncunuz veya güvenilir aracınız aracılığıyla.

Financialounde.com tarafından düzenlenen içerik
 
Üst