Merhaba World 2.0: Haberler Geliştiricisinin Java Blogu Yeniden Başlıyor

Portakalkafa

Global Mod
Global Mod

1. Merhaba World 2.0: Haberler Geliştiricisinin Java Blogu Yeniden Başlıyor

Java, Java 9 tarafından kurulan serbest bırakma treni ve sanal iplikler veya kalıpların yazışmasıyla ilgili tüm yenilikler gibi birçok modern özellik ile rönesansını deneyimlediğini düşünebiliriz. Bununla birlikte, bizim görüşümüze göre, Java hiç kaybolmadığı için yeniden doğuş hakkında konuşmak yanlış olurdu. Java, yirmi yılı aşkın bir süredir en çok kullanılan programlama dillerinden biri olmuştur.

Bununla birlikte, Dinamikler ve bu nedenle Java'nın daha da geliştirilmesi, Java 9 ile yeni serbest bırakma trenin tanıtımından önemli ölçüde artmıştır. Ve bu sadece dilin performansını ve kullanılabilirliğini değil, aynı zamanda genel olarak cazibe konusunda da etkiler. Yeterince neden, Java blogu “adadan haberler” Haberler Geliştiricisi tekrar yeniden başlatmak için.

Blogun arkasındaki ekip

Özellikle Falk Sippach ve Hendrik Advers olan biz, blogun yakın geleceği için Java Se ve OpenJDK'nın merkezine geldik. Kesinlikle Jakartaee veya Bahar gibi kurumsal konularda her zaman geziler ve JPA gibi önceki konular ve akış gibi verilerin genel kullanımı işlenir. Ancak merkezi, Java çekirdeğini ön plana koymak istiyoruz. Görüşümüze göre, bu aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır: JVM, Java Sınıf Kütüphanesi (JCL), JDK ve OpenJDK araçları.

Sadece bu noktalar için, gelecekte blogda burada karşılaşmak istediğimiz birçok fikrimiz var. Normal çalışmamızın yanındaki her şeyi yaptığımız için, sabit randevulara söz veremeyiz, ancak ilginç konularda sürekli bir sonuç yayınlamaya çalışacağız.

Ve buradaki yazardan daha iyi bir fikre sahip olmak için, bazen bizim fikrimizin bazı kişisel sözleri.

Falk Sippach

Okuldaki bilgisayar derslerinde başlangıçta Turbo Pascal ile sosyalleştim. Ancak çalışmalarım sırasında Java'ya ellerimi almam için izin verildi, bu yüzden 1.1 sürümünde. Sonuç olarak, 25 yıllık bir geçmişe bakıyorum; Java ve ekosisteminin dili ile büyüdüm. Sadece 15 yıl boyunca, Mannheim şirketinin nesnelerdeki oryantasyonu için eğitmen, danışman ve geliştirici olarak çalıştım.

Bu arada, mevcut işverenimin mevcut ambarosu yazılım mimarisine dikkat çekti. Müşterilere (bazen Java ortamında da) tavsiye ederim ve Mimarlık ve Eğitim İncelemeleri Isaqb. Ancak, Java topluluğunun bir parçası olarak kaldım, Juug Darmstadt'ı 10 yılı aşkın bir süredir organize ediyor ve program danışma komitesi olarak Javaland, Sonbahar Kampüsü ve diğerleri gibi çeşitli konferansları destekliyor. Benzer insanlarla değişim benim için özellikle önemlidir. Bilgilerimi makalelerde ve blog yayınlarında paylaşmayı, konferanslarda ve kullanıcı grubunda eğitim, seminerler ve dersler paylaşmayı seviyorum.

Müşterilerim, katılımcılarım ve meslektaşlarımla her zaman Spark'ın tutkuyu geçmesine izin vermeye çalışıyorum. Çünkü inancım, kalıcı öğrenmenin günlük çalışmalarımıza ait olması ve daha önce elde edilenlere dayanmamamız gerektiğidir. Yeni şeylere olan coşkusuna rağmen, dengeli çözümler geliştirmek için yetiştirilen insanlara ve yapılara da dikkat ediyorum.

Bu Java blogunun bir parçası olarak, bir sonraki sürümlerde ilk kez yenilikler hakkında rapor vereceğim. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, desen, sanal iplikler ve değer/ilkel türlerle kombinasyon sayılır. Ayrıca, Twitter'da aşağıda yapabilirsiniz @Sappsack Bulmak.

Hendrik Advers

Uzun yıllar boyunca Java topluluğunun bir parçasıyım. Dürüst olmak gerekirse, öğretmenim sayesinde çok teşekkürler – Ortaokulun bilgisayar dersinde Java 1.2 ile başladım. Yaklaşık 15 yıl önce açık kaynak konusuna ve Java Dortmund Grubu Grubu'nun kurulmasına başlayarak, Java topluluğunda gittikçe daha fazla iletişim kurabildim ve yaklaşık on yıl önce Java'da uluslararası dersleri tutmaya başladım. Javaone'daki Java Rockstar hoparlörleri için birkaç ödülün ardından, Oracle Press'in resmi JavaFX kitabım ve JCP uzmanları gruplarında çalışan 2016 yılında Java şampiyonu olarak atandım.

Bugün, şirket açık unsurlarımla, çalışma grubu ve proje yönetim komitesinin bir üyesi olduğum için Eclipse Eparpettium üzerinde çalışmaya özellikle dikkat ederek Java ve açık kaynağa odaklanmaya devam ediyorum. Alman ayrımı alanında, çoğu beni Javaland veya Cyberland faaliyetlerinin konferanslarının yönetimindeki çalışmalarımla tanıyacak. Benimle java, açık kaynak veya diğer ilgi alanlarımdan biri (masa oyunları, yıldız savaşları, köpekler, hard rock) hakkında fikir alışverişinde bulunmak istiyorsanız @Hendrikebbers Twitter'a ulaşın.

(RME)