Başkan Karaveli’den Beşiktaş kelamları

Bakec

Member
Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, teknik yönetici Lider Karaveli ile 1 yıllık mukavele imzaladı.
Türkiye Spor Muharrirleri Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza merasimine, kulüp lider vekili Furkan Akgül ve idare şurası üyeleri de katıldı.
Teknik yönetici Karaveli, Adanaspor’a geldiği için keyifli olduğunu söylemiş oldu.
Turuncu-beyazlı ekiple maksatlarının Harika Lig’e çıkmak olduğunu belirten Karaveli, “yaşamım boyunca inanmadığım hiç bir şeyin ortasında olmadım. İş ve özel hayatımda daima inandığım ortamlarda bulundum. Bugün de burada olma niçinim Adanaspor’un bana anlattığı projeye inanmamdır. Furkan Akgül ile Bulgaristan’dayken telefonda görüştüm. Telefon görüşmesi bittiğinde Adanaspor’da olmaya karar vermiştim. Asıl sonucu ise bir daha sonraki güne bıraktık. Ben kendi adıma sonucu vermiştim, zira beni heyecanlandırdı. O heyecanı kaybettiğim gün antrenörlüğü de bırakmayı düşünüyorum.” diye konuştu.
Beşiktaş’taki çalışmalarını ve ayrılış sürecini anlatan Karaveli, şunları kaydetti:
“Bir gün tesise sabah 19 yaş altı teknik sorumlusu olarak girdim, akşamında A kadro teknik sorumlusu olarak ayrıldım. Başlangıcı bu biçimde oldu. İnsanın taraftarı olduğu kulübü çalıştırması kadar güç bir şey yoktur. Bir yandan hoş ancak bir yandan da zordur. Adanaspor ile ilgili de benim talip olduğum şey burada hayli genç bir ekip var. Bu benim için olağanüstü bir şey. O gençlerin gücünü hakikat oyuna çevirebilirsek fazlaca daha farklı durumlar, sonuçlar ortaya çıkacaktır. Ben ve birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızın tek düşündüğü şey Adanaspor’un âlâ olması, tek isteğimiz bu. Biz dönem başında Ahmet Işık Çebi liderimizle bu bakılırsav için konuşurken o da benim teknik yöneticilikle ilgili isteğimi biliyordu. Karşılıklı mutabık kaldığımız bir bahisti. ‘Eğer hocam bir gün bir ekip teklifte bulunur, bu da hem seni tıpkı vakitte bizi memnun ederse bu müsaadesi sana vereceğiz.’ demişti. Bu mevzuda aylar evvelden anlaştığımız için Adanaspor’dan gelen teklif sonucunda liderimizden müsaade istedim. O da verdiği kelamı tuttu. Kendisine fazlaca teşekkür ediyorum.”
 
Üst