Yenilenebilir Enerji Toplulukları, Kitap Alessandro Basilico

Bakec

Member
Son olarak, kitap, açık ve özlü bir şekilde, bürokrasi ve engelleri temsil edebilen ilk yatırımlar gibi genellikle erişilemez ve net olan CERS hakkında erişilebilir hale getirir. Bununla birlikte, devlet teşvikleri ve SiyasetR önlemleri sayesinde, bu zorluklar aşılabilir ve hacim, bunları ele almak için tüm somut araçları sağlar, her birimize daha yeşil, daha bağımsız ve sürdürülebilir bir geleceğe doğru adım adım eşlik eder, bilinçli seçimler yapar ve aktif olarak katılır değişime doğru.

“Görevim, enerji özerkliğine ve çevre bilincine doğru insanlara – onlar, şirketler veya tüm topluluklar olsun – eşlik etmektir. Çünkü farkındalık değişmenin anahtarıdır. Son yirmi yılda binlerce ailenin ve işletmenin keşfetmesine ve işletmelere yardımcı oldum Temiz enerjinin faydalarından yararlanın, ayrıca kitaplarımın yayınlanması. “, Partecipativenergetiche'nin CEO'su ve kurucusu yazarı Alessandro Basilico'yu açıklıyor.

Kitabın resmi lansmanı (kitapçılarda ve Amazon'da 14.16 Euro için) 31 Ocak ve 1 Şubat'ta özel açık ev etkinliği sırasında, Partecipativenergetiche merkezinde, San Lorenzo 145, Lazzate (Monza) üzerinden gerçekleşecek. . Ücretsiz etkinliğe kaydolmak için buraya tıklayın