Yatırımcılar için gerçek zamanlı fiyat teklifleri, haberler ve analizler içeren yeni ADVFN Italia web sitesi açıldı

Bakec

Member
Yeni site resmi olarak açıldı ADVFN İtalya (Advfn.it'i keşfetmek için buraya tıklayın) olarak önerilen tüm İtalyan yatırımcıların yeni evi hem uzman hem de daha az deneyimli. Yeni site, çeşitli düzeylerde derinlemesine analiz ve hizmetlerle, hisselerden devlet tahvillerine, başlıca uluslararası borsalardan Forex ve kripto para birimlerine, hammaddelere kadar tüm İtalyan finans piyasasının tam kapsamını sunuyor.

SÖZLER, HABERLER, GRAFİKLER VE ANALİZLER
ADVFN Italia'nın teklifi gerçek zamanlı alıntılar tüm pazarların, dinamik grafiklertarihsel fiyat serisi, özel haberler yeni haber odasının küratörlüğünde ADVFN İtalya Haberleri ve editör ekibi tarafından Financialounge.comgörüşler video piyasa trendleri ile ilgili gazeteler, mali tablo ve şirket verileri borsada işlem gören şirketlerin sayısı finansal analistler tarafından alım satım ilgili hedef fiyatlar ile. Sunulan çeşitli hizmetler arasında gerçek zamanlı fiyat teklifleri de bulunmaktadır. kitap ve siparişler borsa için. Ayrıca en yenilere ayrılmış bir bölüm de var söylentiler finansal piyasalarda. Hepsi sezgisel, hızlı ve ilgi çekici kullanım için yenilikçi ve akıllı bir web ortamında. İtalyan hisse senetlerine gelince, yukarı Advfn.it kullanıcılar bunlara ücretsiz olarak erişebilir Tüm Blue Chips'ler için gerçek zamanlı fiyatlar.

YENİ SİTENİN LANSMANINA AİT VİDEO NOKTASI

ADVFN PLC VE PRODESFIN ORTAKLIĞI
Yeni ADVFN Italia, aylarca süren ortak çalışmanın sonucudur: site aslında uluslararası grubun girişimiyle oluşturulmuştur. ADVFNPLC Ülkemiz için partner olarak seçtiği ve bu nedenle önce projenin geliştirilmesi, ardından ilgili tüm ürün, editoryal ve ticari faaliyetlerin zaman içinde yönetilmesi için seçtiği, ProdesfinÇevrimiçi ekonomik-finansal gazeteyi yayınlayan İtalyan Crossmedia Financial Factory Financialounge.com.

TÜM İTALYAN YATIRIMCILARIN HİZMETİNDE
Uzman bir İtalyan şirketi ile dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren uluslararası bir grup arasındaki bu güçlü ortaklık sayesinde, bugün bu büyük yenilik, tüm İtalyan yatırımcıların, performansı takip etmek ve gerçekten anlamak isteyen herkesin hizmetine sunuluyor. farklı finansal piyasalar. Yeni ADVFN Italia web sitesi, herkese yatırım kararlarını desteklemek için mümkün olan en iyi bilgileri verme misyonuyla oluşturuldu.

Yeni ADVFN Italia web sitesini keşfedin: Advfn.it

İçerik: Financialounge.com
 
Üst