Otantik Sardunya, Fiera'daki Artigiano'ya varıyor

Bakec

Member
Orada Sardunya baş karakter reklamını döndürür Fuarda Esnaf30 Kasım'dan 8 Aralık'a kadar Rho Fiera Milano'da. Sardunya Bölgesi'nin Nuoro Ticaret Odası işbirliğiyle 34 mikro ve küçük esnafa ev sahipliği yaptığı ve “eşlik ettiği” etkinliğin aslında yaratıcılık, “know-how” ve konukseverlik, bölgenin kendine özgü ve ayırt edici özellikleridir. adanın üretim geleneğini, zanaatkârlarının yeteneğini ve tarımsal gıda üretiminin kalitesini teşvik etmek ve geliştirmek için şirketler.

“Bir yaşam tarzı tercihi olarak zanaatkar, bu yıl, yaratıcı ve bilinçli bir seçim olarak deneyimlenen zanaatkar çalışmanın değerini, çevreye ve yerel geleneklere saygıyı, güçlü bir topluluk duygusunu birleştiren bütünleşik bir yaklaşımla yinelemek için seçtiğimiz temadır. yenilik ve teknolojik ilerleme – yorumunu yaptı Ge.Fi Yönetimi Fiere Spa Başkanı Antonio Intiglietta – Etkinliğimiz, hammaddenin üretim sürecinden başlayarak güzel, iyi ve kullanışlı nesneler yaratan zanaatkarın yeni figürünü geliştiren bir aşamadır.” .

Sardunya mükemmelliği Zanaatkarlığa ve mikro ve küçük işletmelere adanan en büyük uluslararası etkinliğin kahramanları, her zaman geleneğe ve kimliğe dönük bir bakış açısıyla orijinal, kaliteli ve işlevsel ürünler yaratma becerisine sahip, bölgesel üretim sisteminin zanaatkârları olacak ve bu alanda uzmanlaşmış olacak. çoklu süreçler: mantar, ahşap, seramik, deri ve deriden dokuma, çatal-bıçak sanatında ustalaşanlara ve taş, ferforje ve diğer metalleri modelleyenlere; kuyumculuk, mercan takıları, geleneksel giyim, kumaş ve nakış işlerine kendilerini adayanlardan; kozmetik ve mobilya aksesuarları sektörüne kadar. Sanatsal zanaatkârlara ayrılmış stantların yanı sıra peynir, kurutulmuş et, makarna, ekmek, tatlı, bal, nuga, şarap, likör, bottarga ve diğer spesiyalitelerin üretiminde uzmanlaşmış tarım-gıda şirketleri de bulunmaktadır.

Fiera'daki Artigiano aynı zamanda geleneksel danslar ve şarkılarla canlı etkinliklere de sahne oluyor: launeddaların atalardan kalma sesi ve tenor şarkılarıyla, pavyonun tüm ziyaretçileri için otantik ve heyecan verici bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.

Turizm, El Sanatları ve Ticaretten sorumlu meclis üyesi Franco Cuccureddu, Fiera'da otantik Sardunya L'Artigiano'yu keşfetmenin “adanın zanaatkarlık mükemmelliğini teşvik etmek ve Sardunya için temel bir sektördeki mikro ve küçük şirketlere ivme kazandırmak için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu” açıklıyor. 'Sardunya' ürününün en özgün ve orijinal yönleriyle ve zanaatkarlarının, üretim sanatının ve yaratıcılığının saf ifadesi ve yansıması olan yaratıcılıklarını iletmek için olağanüstü bir araç. Sardunya gelenekleri ve kültürü”.

Fuarda Esnaf
30 Kasım'dan 8 Aralık'a kadar Fieramilano, Rho'da
www.artigianoinfiera.it