Java 8 güncelleme 20 çıktı

Portakalkafa

Global Mod
Global Mod

1. Java 8 güncelleme 20 çıktı

Oracle, Java 8 için yeni bir güncelleme sağladı. Tam sürüm 1.8.0_20-B26. İşlevsel ve güvenlik dışı bir yama güncellemesidir (CPU). Bu nedenle, biraz daha ayrıntılı bir görünüm vermeye değer.

Java Mission Control 5.4

JMC, Oracle'ın ticari teklifinin bir parçasıdır. Geliştirme amacıyla ücretsiz olarak kullanılabilse de, özellikle uçuş kaydedici sadece üretimde üstünlüğünü oynar. İçerik açısından, küçük şeylerin çoğu geliştirildi ve hatalar ortadan kaldırıldı. Sürüm notları tam bir genel bakış sağlar.

Gelişmiş Yönetim Konsolu (AMC) 1.0

Bu yeni işlevle ilgili eksiksiz bir makale Java platformunun blogunda yayınlandı. Gelişmiş Yönetim Konsolu, yöneticiler için bir araçtır ve masaüstündeki Java kurulumlarının kontrolünü geliştirmeyi amaçlamaktadır. Java kullanılan versiyonların izlenmesi özellikle ilginçtir. İstemci üzerindeki basit bir özellik dosyasıyla, ilgili bilgilerin iletimi merkezi bir sunucuda etkinleştirilir.

JDK 8U20 ile izleme kullanın

Müşteriler üzerindeki Java sürümlerinin merkezi izleme

(Resim: Oracle (https://blogs.oracle.com/java-platform- Grup/Giriş/New_management_Console_in_Java))))))))))

SE 7U20'de zaten tanıtılan dağıtım kuralları ile birlikte, yöneticiler artık bunları bilinen altyapıya karşı doğrulama ve tam olarak sorunların nerede olacağını belirleme fırsatına sahipler. Bu işlev, ücretsiz olarak kullanılamazsa, gelişmiş Java lisansının bir parçasıdır.

Yeni özellikler ve değişiklikler

Bu kez yöneticiler özellikle yeni işlevlerle ilgileniyorlardı. Bir MSI kurulum paketi, masaüstü yönetim araçlarıyla entegrasyonu basitleştirir. “Orta” güvenlik seviyesi Java kontrol panelinden kaldırıldığından Java son kullanıcılar için biraz daha güvenli hale geldi. Bu, Güvenli Gelişim Üsleri'ne katılmak ve özelliklere tam olarak saygı duymak dışında, uygulama geliştiricileri için daha fazla alternatif olmadığı anlamına gelir.

Belgeler de çok çalıştı. Standart müşteri ve JVM'nin sorunlarının çözümü için yeni bir rehber ve prosedürleri bir belgedeki toplar. Dağıtım kılavuzu da yenidir. JavaFX için önceki belirli kılavuzların yerini alır. Atık koleksiyonunun ayarlanması için bir kılavuz, JVM'de yer alan algoritmalara ve optimizasyonları için önerilere genel bir bakış sunar.

Sonunda, Java öğreticileri zevk için yapıldı.

()

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!