Financiounge.com'da Leonardo: “Kuantum bilgisayarı küresel ekonomiyi değiştirecek”

Bakec

Member
Küresel ekonomi için bir devrim
. kuantum bilgisayarSahip olduğumuz teknolojileri desteklerken, “geçmişe göre bir süreksizliği işaret edecek”, çünkü işaret ettiği gibi bir paradigma değişikliğini temsil ediyor Cavazzoni. “Her beş yılda bir yapay zeka gibi küresel ekonomiyi değiştiren bir yenilik var. Bu yüzden kuantum bilgi işlemle birlikte olacak. Burada ve orada olan, bireyselliklerini kaybeden ve başka parçacıklara dayanan duvarları geçen parçacıklarla, büyülü bir dünyaya giriyoruz. Ne zaman olacağı, 2010'da ne zaman olacağını sormak gibidir, ne zaman üretken yapay zeka, ne zaman olacağını soruyor, ne zaman olacağını soruyor, ne zaman olsaydı, ne zaman olsaydı, ne zaman olacağını soruyor, ne zaman olacağını soruyor, ne zaman olacağını soruyor, ne zaman olacağım, bireysel yapay zeka ne zaman olası yapay zeka olan yapay zeka olan yapay zekanın ne zaman kaybedilecek olan yapay ise ise yaratıcı olan ise ise ise ise ise ise ise ise ise ise ise ise ise ise isal ise ise Times gerçekçi değil, “diye ekledi Leonardo.