ENEA Rekabet 2025 175 Mezunlar ve Mezunlar: Gereksinimler ve Talep

Bakec

Member
Üç yarışmanın her birine başvurmak için aşağıdaki özel gereksinimler talep edilir:
Teknik işbirlikçi araştırma organlarının 59 sandalyesi için: İkinci Derece Ortaokul Diploması ve C18'in tek yarışma konumu kodu için yüksek düzeyde uyumlu risk sertifikasına sahip olmalısınız; 16 saatlik A Grubu şirketleri ve ehliyet c için ilk şirket ilk yardım sertifikası;
Araştırmacı tarafından 82 sandalye için talep ediliyorlar: Derece veya uzman veya yüksek lisans derecesi veya eşdeğer bir başlık; İtalya veya yurtdışında kazanılan, bildirilebilir araştırma veya mesleki faaliyetlerde rekabet pozisyonunun beyannamesi veya en az üç yıllık Lauream sonrası iş deneyimi ile ilgili araştırma doktorasına sahip olmak, beyan rekabeti ile ilgili ve ilan rekabeti ile ilgili olarak. Ayrıca, eğitim faaliyetinin dışlanmasıyla daimi istihdam sözleşmeleri veya esnek alt veya parasubortin esnek sözleşmeleri yoluyla;
34 teknoloji uzmanı için koltuk talep ediliyor: Derece veya uzman veya yüksek lisans derecesi veya eşdeğer veya eşdeğer bir başlık; İtalya veya yurtdışında kazanılan belgelenebilir araştırma veya mesleki faaliyetlerde rekabet pozisyonunun beyannamesi veya en az üç yıllık Lauream sonrası iş deneyimi ile ilgili araştırma doktorasına sahip olmak yukarıda belirtilen ekte. 2, ayrıca, eğitim faaliyetinin dışlanmasıyla daimi istihdam sözleşmeleri veya alt veya parasuborate esnek sözleşmeleri yoluyla; Sanatta atıfta bulunulan niteliklerin değerlendirilmesinde. Bu duyurunun 12'si, araştırma doktorası, ancak bir iş deneyimi olarak değerlendirilmemesi durumunda başka bir unvan olarak değerlendirilecektir.