“Çocuğu olanlara daha fazla yan hak geliyor”

Bakec

Member
28 Nisan 2023 08:43

Vergiden muaf tavan Ocak ayından bu yana 258 avroya geri döndü (Aid Quater kararnamesi tarafından öngörülen 2022 için 3 bin avrodan), ancak hükümet şimdi bunu en azından ikiye katlamayı hedefliyor.

Hükümet bu tedbirlerle, “hanehalkı reel gelirlerini artırma ve aynı zamanda enerji ve gıda fiyatlarının neden olduğu enflasyonist artışı zaman içinde daha sürdürülebilir hale getirecek olan ücret fiyatlarındaki artışı sınırlama şeklindeki ikili amacı” sürdürmeyi amaçlıyor. yapısal bir hale” diye ekledi Giorgetti.

Yan hakların vergiden muaf tavanı Ocak ayından bu yana 258 avroya geri döndü (Aiuti Quater kararnamesi tarafından öngörülen 2022 için 3 bin avrodan), ancak hükümet şimdi bunu en azından iki katına, belki de getirilen 516 avroya çıkarmayı hedefliyor. Covid acil durumu sırasında. Ekonomi Bakan Yardımcısı “Bakalım” dedi Maurice Leo. Öte yandan takoz kesimi, manevrada halihazırda uygulanana katkıda bulunuyor: 35 bin avroya kadar olan gelirler için 2 puan ve 25 bin avroya kadar olanlar için 3 puan. Hipotez ek bir noktayla ilgili, ancak bazıları için – Giorgetti açıkladı – 2 de olabilir.

Meloni sendikaları topluyor: Pazar günü toplantı – Yeni önlemleri açıklamak için başbakan Giorgia Meloni 1 Mayıs’taki CDM arifesinde sendikaları çağırdı: Pazar günü saat 19.00’da Palazzo Chigi’de bakanlar Giorgetti ve Calderone’nin de huzurunda bir toplantı.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili