Belediye Kütahyaspor’un ulusal gururu: Can Türk

bencede

New member
Belediye Kütahyaspor Alt Yapı Koordinatörü Ayhan Yaman tarafınca keşfedilerek dönem başında Adanademirspor’dan transfer edilen Can Türk, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Belediye Kütahyaspor formasıyla yaptığı başarılı kurtarışlarla beğeni toplayan Can Türk, uzun müddettir ulusal kadro ve başka ekiplerin scout gruplarının listesinde yer alıyordu. Geleceğin yıldız adayları içinde gösterilen başarılı file bekçisi Ulusal kadronun 5 14 Ocak 2022 tarihleri içinde Kocaeli’de yapılacak kampına katılacak.

Ulusal Forma heyecanı yaşayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti lisana getiren Can Türk, “ise senelerında Futsal oynadım, ulusal formamızı giymek için sabırsızlanıyorum. Belediye Kütahyaspor’u en uygun biçimde temsil etmek için çalışacağım. Beni ulusal ekibe davet eden hocalarıma ve Ayhan Yaman hocama teşekkür ederim” dedi.

Belediye Kütahyaspor forması giyen Kaleci Can Türk’ü, Ulusal Ekip aday takımına göndermekten dolayı gurur duyduklarını belirten Belediye Kütahyaspor Alt Yapı Koordinatörü Ayhan Yaman, “Can’da uzun yıllar Kütahya ve Türk futboluna hizmet edecek kapasite ziyadesiyle var. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz. Kulübümüzü ve kentimizi en âlâ biçimde temsil edecektir” diye konuştu.

İHA