69 koltuk, gereksinim ve talep

Bakec

Member
Yarışmaya başvurmak için, aşağıdaki gereksinimlere sahip olmanız gerekir: İtalyan vatandaşlarızevk almak sivil ve siyasi haklar; Olmadım Bir kamu yönetiminde istihdamla geri çekilen işten çıkarıldı, görevden alındı, dağıtıldı veya ilan edildi Silahlı ve polis güçlerine daha önceki bir kayıt tarafından disiplin işlemleri veya beraat ettirenler, otorite veya ofis takiben. Ayrıca yapmalısın Cümlenin başvurusuna atfedilmemeli veya mahkum edilmemeli veya alınmamalı Madde 444 CPP uyarınca, katlanamayan suçlar için veya önleme önlemlerine tabi tutulur. Disiplin nedenleriyle veya askeri yaşama yasadışı, akademiler, okullar, silahlı kuvvetlerin ve polislerin eğitim kurumları tarafından taburcu edilmesi gerekli değildir. Ve Guardia di Finanza Akademisi eğitim kurslarından ertelenmemeliyiz veya sınır dışı edilmemeliyiz. Tespit edilecek adayın davranışının geri dönüşü olmayan kapsanacak derecenin işlevleri ile ilgili olarak. Terapötik olmayan amaçlar için ilaçların veya psikotrop maddelerin kullanımı veya gözaltına alınması, ara sıra veya geri dönse bile, dışlama nedenidir. Yeterlilik gelincebelirtildiği gibi İkinci derece orta öğretim diploması yeterlidir bu da eyalet veya yasal olarak tanınan üniversiteler tarafından öngörülen derece derslerine kaydolmaya izin verir.