Bormio'daki “Yiyecek ve İçecek” forumu vesilesiyle TAHA, evden uzakta gıda tüketimine bir araştırma yapmıştır: İtalyanların% 78,5'inin geleneksel ve tipik bölgesel restoranları tercih ettiği ve% 67,2'sinin gelecekte daha sık gittiği söyleniyor. Aynı zamanda, evde yemek pişirmek için belirgin bir eğilim ortaya çıkıyor: Örneğin% 90'ından fazlası sadece masrafı içermek için değil, aynı zamanda gıdaların kontrolü ve kalitesi ihtiyacına bir yanıt olarak bu alışkanlığı artıracaktır. 10 İtalyandan üçü, teslimat uygulamaları aracılığıyla yiyecek sipariş etme alışkanlığını koruyacak veya artıracaktır. “İç tüketimin yeniden başlaması – Yorumlar Benedetta Bioschi, ortak TAHA – genel ekonomik yeniden başlatma için temel bir durumu temsil ediyor. İç talep, ulusal GSYİH'nın% 60'ını destekliyor ve gıda tüketimi temel bir kısım oluşturuyor. Tarımsal şirketler için, tüketicilik stratejilerine yatırım yapmak için çok önemli hale gelir, algılanabilirlik, algılanabilir kalite ve erişimin, ergenin, erdemle karşılaştırıldığında, ergörü ve erişimin bir şekilde, ergini ve erişimin bir şekilde, ergörü ve erişimin bir öngörülmesi için çok önemli hale gelir. Uygulama tarafından desteklenen büyüme “.