2019'da kaybetmemeniz gereken 14 YouTube kanalı
2018'in başında, bu makalenin selefi büyük ilgi gördü. Görünüşe göre YouTube'daki Java'daki iyi derslere bakmayı seven tek kişi değil. Sektörümüzdeki en iyilerden bazılarından öğrenmenin en kolay ve en uygun yollarından biridir.
Bu nedenle, 2019 için önerilen YouTube kanallarımla bu makalenin güncellenmiş bir sürümünü yayınlamaya karar verdim. İşte en sevdiğim kanalların isimsiz bir listesi.
2019'da önerilen kanallar
1. Java
Oracle'ın Java Kanalı, son yılki tavsiyelerden biriydi ve Java ekosistemiyle ilgilenenler için hala büyük bir kanal. Burada kodon ve JVM dil zirvesinden dersler ve Java topluluğunun iyi bilinen boyutlarıyla röportajlar bulacaksınız.
2. Java Üzerine Düşünceler
Önerilen YouTube kanalları listemi zaten okuduğunuz için, kanalımı tanıtma fırsatını kaçıramıyorum. Her halka açık hafta JPA, kış uykusu ve ilgili kalıcılık teknolojileri hakkında iki yeni video. Verilerinizi ilişkisel bir veritabanında arşivlerseniz, bu videoları kaybetmemelisiniz.
3. Docker
Uygulamalarınızı çağdaş bir ortamda sağlarsanız, kaplar vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu yüzden bu nükleer teknolojiye odaklanan en azından bir kanalı takip etmelisiniz. Benim için bu web semineri ve kayıtlı Dockercon dersleri ile Docker kanalı.
4. Devoxx
Devoxx kanalı konferansın tüm sevgilileri için idealdir. Burada düzenli DeVoxx ve Voxxed Days dersleri var. Dürüst oluruz, ev veya ofisiniz tarafından kaydedilen konferans derslerinin itibarı konferansa nasıl katılacağınız iyi değildir. Ancak çok daha uygundur ve en ilginç derslerden bazılarına ücretsiz erişim sağlar.
5. VJUG
Java kullanıcı grupları, Mughed gibi geliştiricilerle tanışmak ve genel olarak popüler resimler ve yazılım geliştirme ile deneme dili hakkında daha fazla bilgi edinmek için ideal bir yol sunar. Sanal Java Kullanıcı Grubu (VJUG), kullanıcı grubunun gruplarına düzenli olarak katılmanın en rahat yoludur. Ekip, web seminerini en iyi Java uzmanlarından bazılarıyla yayınlıyor.
6. Nicolai Parolog (CodeFX)
Java modülleri sistemi veya Java dilinin en son özellikleri ile ilgileniyorsanız, muhtemelen Nicolai ve codefx.org blogunu bilirsiniz. Ayrıca bir YouTube kanalı vardı. Videolarında anlaşılabilir ve eğlenceli karmaşık konuları açıklamayı başarıyor.
7. Soujava
Brezilya organizasyonu Soujava, kanalında Java ve Jakarta EE'de röportaj ve web seminerlerinin bir karışımını sunuyor.
8. Nighthacking
Geçmişin bir web seminerine veya konferans konferansına bakmak için her zaman zamanınız olabilir. Bu durumlarda, kısa bir görüşme veya panel daha iyi uyarlanabilir. Nightthacking kanalında bulabilirsiniz.
9. Springde -geliştirici
Bahar ile çalışıyorsanız, muhtemelen ilkbaharda kanalı biliyorsunuzdur. Temel ekip, ilkbaharda kaydedilen birçok konferans, web semineri ve öğretici yayınlıyor.
10. JetBrainstv
Muhtemelen Intellij ve Kotlin programlama dilinden sorumlu şirket olan Jetbrain'i biliyorsunuz. Ayrıca, Kotlincf dersleri, çeşitli yazılım geliştirme konularında web semineri ve araçlarınızla ilgili öğreticiler sunduğunuz bir YouTube kanalınız da var.
11. Amazon Web Hizmetleri
Amazon Web Services kullanıyorsanız veya yalnızca genel olarak Cloud Technologies ile ilgileniyorsanız, Amazon Web Service kanalına bir göz atmalısınız. Reklam ve destek videolarınızın çoğunu görmezden geliyorum, ancak zaten bazı ilginç AWS gördüm: Reinvent ve AWS zirvesi dersleri.
12. infoq
Infoq kanalı, QCC konferanslarından çeşitli mimari ve yazılım geliştirme konularında birçok ilginç ders sunuyor.
13. Sebastiadaschner
Sebastian 2018'de sadece birkaç video yayınladı ve kanalını bu listeye ekleyip eklememeyeceğimi merak ettim. Ama sonunda içeriğinin kalitesini ikna ettim ve Micropro -philos ve Jakarta EE'nin modern gelişimine odaklandım. Jakarta EE veya Eclipse mikroprofili kullanıyorsanız, videolarınızı kaybetmemelisiniz.
14. Goth konferansları
Goto Konferansları, derslerini kaydeden ve YouTube'da sağlayan bir diğer popüler konferans serisidir.
Hangi kanallara bakıyorsun?
Bunlar 2019 için ipuçlarımdı. Son aylarda hangi kanalları gördünüz? Hangisini tavsiye edebilirsiniz?
()