2018'de kaybetmemeniz gereken 12 YouTube kanalı

Portakalkafa

Global Mod
Global Mod

1. 2018'de kaybetmemeniz gereken 12 YouTube kanalı

YouTube artık saf bir eğlence platformu değil. Şimdi Java, Java EE ve daha genel yazılım geliştirme konuları aracılığıyla çeşitli yüksek kaliteli içerikler var.

Şimdi YouTube'da giderek daha fazla eğitim videosu veya tüm konferanslar izliyorum. Sektörümüzün en iyilerinden öğrenmenin daha kolay ve daha rahat bir yolu yoktur.

Burada, düzensiz bir sırayla, son aylarda yüksek kaliteli videoların düzenli olarak yayınlanmasıyla fark ettiğim bazı kanallar:

1. Java

Oracle YouTube kanalı, kayıtlı Javaone dersleri aracılığıyla birçok Java geliştiricisi tarafından zaten bilinmelidir. Ekip ayrıca JVM Dili Top'tan ders kayıtlarını yayınlıyor ve Java topluluğunun iyi bilinen boyutlarıyla röportajlar yapıyor.

2. Adam Bien

Videolarında Adam, Java EE ile ne kadar basit, verimli ve hafif gelişimin olabileceğini gösteriyor. Olağanüstü aylık sorularında, seyircilerinin ve okuyucularının sorularını da cevaplıyor.

3. Java hakkında düşünceler

Projelerinizde JPA veya Hibernate kullanıyorsanız, “Java hakkındaki düşünceler” kanalını bilmelisiniz. Burada her hafta, kalıcılık seviyenizi basit ve verimli bir şekilde nasıl uygulayabileceğinizi gösterdiğim iki yeni video yayınlıyorum.

4. Devoxx

Resmi DeVoxx kanalı, Devoxx ve Voxxed Day konferanslarının kayıtlarını yayınlıyor. Böylece en iyi konuşmacıları ve en ilginç dersleri doğrudan evinize getirebilirsiniz.

5. VJUG

Bir brocca toplantısına katılmak artık sanal java kullanıcılar grubundan daha kolay değil. Düzenli canlı yayınlar, 24 saatlik bir çevrimiçi konferans ve bir kitap kulübü ile VJUG kanalı birçok ilginç içerik sunuyor.

6. Sebastian Daschner

Sebastian, kanalında Java EE'de çok ilginç videolar yayınlıyor ve geliştiricilerin verimliliğini artırmak için.

7. infoq

Infoq ekibi, çeşitli mimari geliştirme konuları ve konferans yazılımı hakkında ders dersleri vermektedir.

8. Nighthacking

Çeşitli konularda röportaj ve tartışma panelleri ile ilgileniyorsanız, gecikme kanalında görülmeye değer birçok video bulacaksınız.

9. Goth konferansları

Goto konferansları ayrıca birçok ders kaydeder ve bunları YouTube kanallarında ücretsiz olarak sağlar.

10. JetBrainstv

YouTube kanalı Jetbrain, Kotlincf'in ders kayıtlarının, çeşitli yazılım geliştirme konularında web seminerinin ve geliştirme araçlarında eğitim videolarının güzel bir karışımını sunuyor.

11. Bahar Geliştiricisi

Bahar ile çalışıyorsanız, Bahar Geliştirme kanalını da bilmelisiniz. Temel ekip, çeşitli konferanslar, web seminerleri ve yüksek kaliteli eğitim videoları yayınlar.

12. Soujava

Brezilya Soujava organizasyonu, kanalında İngilizce ve Portekizce röportaj ve web seminerlerinin bir karışımını sunuyor.

()